Eu sunt Larisa...


... și m-am născut într-o zi însorită de toamnă, la sfârșitul lui septembrie cel din '83 în București, iar  firea mea se identifică perfect cu acest anotimp: caldă și rece, însorită și mohorâtă, tristă și plină de voie bună. Indecisă și plină de contraste, dar colorată și romantică, eu sunt la fel ca toamna. O idealistă.  

Dacă ar fi să enumăr toate pasiunile n-aș termina nici mâine, dar, pe scurt, ador activitățile în natură, 
fotografia, animalele, călătoriile și experiențele inedite pe care acestea mi le oferă, arta și arhitectura, zăpada și culorile toamnei, grădinăritul și istoria, lectura și filmele de epocă, marea dar mai ales muntele, bucatele și vinurile bune


Profesia mea n-are legătură cu scrisul, nici cu fotografia. Mi-am dorit foarte tare să fiu arhitect, dar am studiat economia. Am părăsit România în 2011 pentru a-mi urma inima, iar coincidența sau destinul au făcut să ajung în Franța, pe Valea Loarei, o regiune despre care nu știam prea multe, dar pe care am descoperit-o pas cu pas, ajungând astăzi să o îndrăgesc foarte tare.  

Blogul s-a vrut inițial a fi unul despre munte, dar s-a schimbat și s-a transformat în timp, odată cu mine. Astăzi aștern aici trăiri, emoții, întâmplări. Îmi place să scriu despre lucruri frumoase, despre hobby-urile și despre activitățile preferate din timpul liber. Povestesc despre experiențele mele franceze, despre oamenii pe care am ocazia să-i întâlnesc, despre regiunea in care locuiesc, despre locurile interesante pe care le vizitez mai aproape sau mai departe de casă, împreună cu soțul meu, fetele noastre Erika si Daria (mai nou!) și cățelul nostru Azorel. Nu știu dacă scriu neapărat grozav, nu știu nici dacă o fac chiar rău, dar știu că o fac cu mare drag și că perseverând o voi face din ce în ce mai bine. Să scriu îmi eliberează gândurile, le face să zboare departe. Mă eliberează pe mine si-mi umple sufletul cu armonie.

 Mottoul meu:
"Fericirea omenească nu se naşte atât din marile evenimente ale soartei, care se întamplă rareori, cât din micile foloase care se întâmplă în fiecare zi."
Benjamin FranklinDacă vrei să-mi scrii, completează formularul de contact

Dacă vrei să vizitezi Valea Loarei, consultă Mini-GhidulAm mai scris, la invitația altor bloggeri:

Doi ani si jumatate in Franta